Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Risdeller II

Risdeller II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Karina

Indsendt :




Ingredienser:
3 poserportionsris
2 grønsagsbouillon
2 dl.rasp
3 store æg
100 g.fint hakkede mandler
 salt
 peber
 


Opskrift:

Risene koges med bouillon til de møre derefter skal de køles ned til de er håndvarme.Æggene, raspen og mandlerne blandes godt sammen og blandes derefter sammen med risene. Form så små deller med skeer el. hænder og steg dem enten i ovnen el. på panden.

Tips:

Man kan evt. tilsætte mynte el. koriander.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3171 gange,
og udskrevet 43 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

hennymormor  -  2009-07-24 20:08:45
Dellerne smagte dejligt,jeg kom 1 løg og godt med krydderier i. De var meget svære at få til at hænge sammen, måske var det fordi jeg brugte almindelige løse ris, havde ikke andet, køber aldrig de portionsris. konsistensen var meget, som en hakkebøf, jeg fik forleden i en grillbar.