Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinemørbrad med tomatchutney

Svinemørbrad med tomatchutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Betuma

Indsendt :





Ingredienser:
10 skiverbacon
2 svinemørbrader
2 kvistefrisk rosmarin
 
 Fyld:
3 bøftomater
2 spsk.brun farin
2 spsk.eddike
 


Opskrift:

Fremgangsmåde:
-Fyld (chutney): Tomaterne skæres i små både og kommes i en gryde sammen med farin og eddike. Kog det i ca. 10 min. til det har en tyk konsistens. Afkøles i køleskabet.

-Læg baconskiverne ud på bordet tæt sammen. Placer mørbraden ovenpå, skær den på langs næsten helt igennem. Fyld den med chutneyen og drys hakket rosmarin på. Fold baconen ind over og bag rouladen i et fad i en forvarmet ovn ved 200°C i 30 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8330 gange,
og udskrevet 131 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Birger  -  2015-12-25 11:43:36
Nem og hurtig tilberedning. Smagen er helt i top, - og så er det en god måde at gøre svinemørbrad lidt mere drøj!