Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter i fad med tomat og banan

Koteletter i fad med tomat og banan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Randi Quvang

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.Svinekoteletter
1 ds.Hakkede tomater
5 dl.Creme fraise
1 Moden banan
1 Finthakket løg
1 Svine boullionterning
 salt
 peber
 
 evt.Champignong ærter majs eller
 


Opskrift:

Koteletterne krydret med salt og peber og steges halvt færdig på en meget varm pande.

Cremefraise og hakkede tomater kommes i en kasserolle med svineboullion og den mosede bananog det finthakkede løg. varmes godt igennem og smages til med salt og peber. (må ikke koge)

Koteletterne lægges i et ovnfastfad, og overhældes med tomat/banan blandingen, og evt. grøntsager.

Bages midt i ovnen i 20-25 min ved 180-200 grader.

Serveres med ris.

God fornøjelse.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6817 gange,
og udskrevet 115 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu