Sandwiches med kyllingefyld

Sandwiches med kyllingefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : FredeRixen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bollerne:
25 g.gær
3 dl.vand
1 dl.ymer
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
1 spsk.majs- eller vindruekerneolie
500 g.hvedemel
 
 Drys:
 Sesamfrø
 
 Fyld:
2 stk.kogte eller stegte kyllingebryster
 Salatblade
 Tomatketchup
1 stor håndfuld bønne- eller ærtespirer
 
Opskrift:
1. Kom gæren i en stor skål. Hæld lunkent vand på og lad det stå lidt, inden du rører rundt med en ske.
2. Kom ymer, salt, sukker og olie i.
3. Kom melet i lidt ad gangen. Først skal du rører med en ske, og når dejen bliver for sej, kommer du den ud på bordet, hælder resten af melet på og ælter dejen sammen med hænderne.
4. Læg et viskestykke eller en skål over dejen og sæt den til hævning på et lunt sted i ½ time.
Tænd for ovnen på 225 grader.
5. Kom lidt mel på hænderne og rul dejen til små boller, som du trykker lidt flade. Kom dem på bagepapir lagt på bagepladen. Kilp dybe snit i kanten af hver bolle med en saks.
6. Pensl bollerne med æg og drys dem med sesamfrø. Bag ved 225 grader i ca. 15 min.
7. Skær det kogte kyllingkød i små terninger, skyl og tør salatbladene og skyl bønnespirerne.

Tilberedningstid:
Ca. 30 min.





karakterer:
Opskriften er vist 8329 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu