Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nem hvidkålsret

Nem hvidkålsret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Katarina

Indsendt :


Nem hvidkålsret, billede 4 Nem hvidkålsret, billede 1 Nem hvidkålsret, billede 2 Nem hvidkålsret, billede 3
Fotograf: Katarina  

Ingredienser:
0.5 stor hvidkålshoved
1000 g.kartofler
300 g.gulerødder
300 g.skinkestrimler
3-4 fedhvidløg
 Salt
 Peber
 Knorr barbecue krydderi
 Knor provencale krydderi
 Timian
 Rosmarin
 Paprika
 


Opskrift:

Kødet blandes i en skål med lidt salt, peber, barbecue krydderi, paprika og lidt solsikke olie. Man lader det står i skålen.

Hvidkålen skæres i strimler, gulerødder skrælles og skæres i tykke skiver, kartofler skrælles og skæres i små terninger. Man blander alle grøntsager med fede hvidløg, provencale krydderi, timian, rosmarin salt og peber. Det hele blandes godt sammen i en bradepande

Man sætter grønsagsblanding i en 200 grader C. alm. ovn indtil grøntsagerne er møre ca.½ time (man skal røre rundt engang imellem da hvidkålen nemt bliver sort).

Derefter blander man kødet i grøntsagerne og bager indtil kødet er mørt.

Tips:

Pas på at bruge for meget olie, derfor rør ofte rundt i retten så det ikke bliver sort. Man kan anvende kylling i stedet for svinekød







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 35122 gange,
og udskrevet 430 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

kirsten bornich  -  2018-02-24 14:08:22
Det smager forrygende med en rest af and (Ryg og vinger) som jeg tilsætter når jeg tager en portion og varmer i micro.


Anette,Lolland  -  2009-10-20 13:11:20
jeg bruger min saute pande med låg,til mad med hvidkål,da det ej bliver tørt og sort,men uhmmm,synes faktisk det bliver bedre,end ovn :-)