Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kentucky-kylling (98% original)

Kentucky-kylling (98% original), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Forhenværende medarbejder hos Kentucky Fried Chicken

Indsendt :





Ingredienser:
1 lørdagskylling
2 spsk.salt
1 spsk.sort peber
0.25 tsk.hvidløgssalt
0.25 tsk.gurkemeje
1 tsk.bouillon (pulver)
0.75 tsk.karry
0.75 tsk.løgsalt
0.75 tsk.tør sennep
0.25 tsk.nellike
4 kophvedemel
2 æg
 


Opskrift:

Bland alle ingredienser sammen. Tænd ovnen på 150°.

Rør æggene ud i en skål sammen med 2 kobber vand.

De kyllingestykker der er størst deles i 2-3 stykker, en bakke lørdagskylling skulle gerne give ca. 10-12 stykker i alt.

Kyllingestykkerne vendes i æg-blandingen, og ligges til tørre.

Efter ca. 5 min når kyllingestykkerne virker tørre (vigtigt), "æltes" de i melblandingen.

Kyllingestykkerne steges i en frituregryde 3-4 stykker af gangen til de er gyldenbrune (ca.3 min).

Kyllingestykkerne ligges på en rist midt i ovnen i 60 min.

Serveres med kartoffelmos og brun sovs.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 30441 gange,
og udskrevet 425 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-05-03 23:56:11
Vi blev meget skuffede - den var slatten i skindet/ på overfladen, og havde ikke taget meget smag af krydderierne - men smagte derimod meget af mel.. Det er bestemt ikke en opskrift der vil blive gentaget herfra. Det var ikke i nærheden af en kylling fra KFC.


C. Larsen  -  2009-08-07 21:25:19
super. Jeg koger kyllingestykkerne først i ca. 1/2 time og hiver skindet af. Så "tørrer" kødet også bedre, når det er tilberedt fra kold tilstand, og derefter vendt og drejet i "dejen og ned i den varme olie. Bruger også ofte groftblended brødkrummer at vende i til sidst. altså først mel, så æggeblanding, tørrer, og vendes i brødkrummer tilsat forskellige krydderier, f.eks. chilli og hvidløg.


mille  -  2008-10-07 10:39:44
Afprøvet de smagte lige som jeg husker godt. og 4 kopper mel er ikke for meget. vi spiser bare pommes herhjemme, synes ikke kartoffelmos og brun sovs er sagen, men det er jo en smags sag.


Per  -  2008-04-26 14:27:29
Mon ikke tysk skulle have været tsk. ?


Per  -  2008-04-26 13:50:14
Kobber mel må være kopper kopper men jeg syntes godt nok det lyder af meget mel til en kylling.