Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt Flæsk

Stegt Flæsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tage V. Larsen

Indsendt :



Ingredienser:
 Stegeflæsk el ribbensteg i skiver
 
Opskrift:
Læg de saltede flæskeskiverne i stegepose luk posen og lav et lille hul i posen læg posen midt i ovnen ved 190 grad varmluft i en god time.

Tips:

De bliver helt fantastiske ikke tørre som ved normal ovnstegning og der er ingen rengøring efter.


Beskrivelse:
Se kokken farvorit Stegt flæsk med persillesovs

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (23 stemmer)

Opskriften er vist 15550 gange,
og udskrevet 237 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Conny  -  2011-03-06 23:42:59
man kan sagtens skære ribbenstegen ud til revelsben (det billigste) - fjern bare sværen,, og kog dem derefter 20 minuuter, kom grillmarinade på, og sæt i ovnen ca. 45 minutter på 200 gr. Husk at dyppe overfladen i rasp, så bliver den dejlig sprødt.

Mona B.  -  2008-07-13 19:56:02
Det er en suveræn måde at tilberede stegt flæsk på. Tak for opskriften.

Julle  -  2008-04-12 15:22:19
Super, helt fantastisk lækker.