Gør svampene i stand og gør dem rene.
Skær svampe og løg i små tern.
Steg løgene gyldne i smør, tilsæt svampeternene og steg dem under omrøring.
Krydr derefter med salt og lad dem køle af.
Fyld denne masse i pelmenidej.
Pelmenidej:
Bland mælken med samme mængde vand samt saltet.
Lav en dej af mel og vand.
Ælt til sidst olien i.
Rul dejen meget tyndt ud og stik runde plader ud med en udstikker eller et snapseglas.
Anbring det valgte fyld på hver plade, fold dem sammen til halvmåner og tryk kanterne godt sammen.
Kog enten de færdige pelmeni eller frys dem.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4702 gange, og udskrevet 110 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider