Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pelmeni s Gribami (Svampepelmeni)

Pelmeni s Gribami (Svampepelmeni), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :





Ingredienser:
150 g.champignoner
0.5 løg
 salt
 
 Pelmenidej:
1 dl.mælk
 en anelse salt
200 g.hvedemel
1 tsk.olie
 


Opskrift:

Gør svampene i stand og gør dem rene. Skær svampe og løg i små tern. Steg løgene gyldne i smør, tilsæt svampeternene og steg dem under omrøring. Krydr derefter med salt og lad dem køle af. Fyld denne masse i pelmenidej.

Pelmenidej:
Bland mælken med samme mængde vand samt saltet. Lav en dej af mel og vand. Ælt til sidst olien i. Rul dejen meget tyndt ud og stik runde plader ud med en udstikker eller et snapseglas.

Anbring det valgte fyld på hver plade, fold dem sammen til halvmåner og tryk kanterne godt sammen. Kog enten de færdige pelmeni eller frys dem.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4329 gange,
og udskrevet 78 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu