Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kalkunfrikadeller

Kalkunfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket kalkunkød
1 løg, finthakket
1 finthakket grøn peberfrugt
2 finthakkede små tomater
1 spsk.maizena
1/2 tsk.merian
1/2 friskhakket basilikum
1 æg
1 spsk.olie
 
Opskrift:
Hakkede løg, peberfrugt og tomat blandes med kødet. Krydderier, æg og maizena tilsættes. Lad farsen hvile i køleskabet i 1/2 time. Formes med en ske til frikadeller og steges i olie 3-4 minutter på hver side.

Serveres med pasta med tomatsauce.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (9 stemmer)

Opskriften er vist 26195 gange,
og udskrevet 835 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mike Mahony  -  2012-10-07 16:52:48
Man kan ikke gøre noget galt med en frikadelle, men her savnes nu lidt salt for den uøvede. Merian er obligatorisk, men den friske basilikum er et godt islæt. Rød, grøn, orange peber... Det gør ikke den store forskel, synes jeg, der foretrækker den lidt nere sødlige aroma fra de gul-røde