Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunfrikadeller

Kalkunfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket kalkunkød
1 løg, finthakket
1 finthakket grøn peberfrugt
2 finthakkede små tomater
1 spsk.maizena
1/2 tsk.merian
1/2 friskhakket basilikum
1 æg
1 spsk.olie
 


Tilbehør:
pasta med tomatsauce
Opskrift:

Hakkede løg, peberfrugt og tomat blandes med kødet. Krydderier, æg og maizena tilsættes. Lad farsen hvile i køleskabet i 1/2 time. Formes med en ske til frikadeller og steges i olie 3-4 minutter på hver side.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (9 stemmer)

Opskriften er vist 25209 gange,
og udskrevet 809 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mike Mahony  -  2012-10-07 16:52:48
Man kan ikke gøre noget galt med en frikadelle, men her savnes nu lidt salt for den uøvede. Merian er obligatorisk, men den friske basilikum er et godt islæt. Rød, grøn, orange peber... Det gør ikke den store forskel, synes jeg, der foretrækker den lidt nere sødlige aroma fra de gul-røde