Kalkunfrikadeller

Kalkunfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.hakket kalkunkød
1 løg, finthakket
1 finthakket grøn peberfrugt
2 finthakkede små tomater
1 spsk.maizena
0.5 tsk.merian
0.5 friskhakket basilikum
1 æg
1 spsk.olie
 
Opskrift:
Hakkede løg, peberfrugt og tomat blandes med kødet. Krydderier, æg og maizena tilsættes. Lad farsen hvile i køleskabet i 1/2 time. Formes med en ske til frikadeller og steges i olie 3-4 minutter på hver side.

Serveres med pasta med tomatsauce.


karakterer:
Opskriften er vist 27142 gange,
og udskrevet 849 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Mike Mahony  -  2012-10-07 16:52:48
Man kan ikke gøre noget galt med en frikadelle, men her savnes nu lidt salt for den uøvede. Merian er obligatorisk, men den friske basilikum er et godt islæt. Rød, grøn, orange peber... Det gør ikke den store forskel, synes jeg, der foretrækker den lidt nere sødlige aroma fra de gul-røde