Kalkunfrikadeller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kalkunkød. hakket
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
50 gram Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
   
0.5 tsk. Merian, tørret
0.5 bdt. Koriander, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Stegning:
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Energi:
KJ total 5390 (1283 kcal)
KJ pr. Pers. 1347 (320 kcal)
Vægt ialt 917 gram
Vægt pr. Pers. 229 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 587 KJ (139 kcal)
Protein 13.7 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 3.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)