hakket røget skinke eller bacon200 g. hakket røget skinke eller bacon
5-6
kogte kartofler5-6 kogte kartofler
2
spsk.
kartoffelmel2 spsk. kartoffelmel
2
æg2 æg
2-3
dl.
vand eller mælk2-3 dl. vand eller mælk
salt salt
peber peber
Panering: Panering:
1
spsk.
sennep1 spsk. sennep
1
æggeblomme1 æggeblomme
rasp rasp
Endvidere: Endvidere:
smør smør
1
dl.
bouillon1 dl. bouillon
Opskrift:
Rør svinekød, røget skinke (bacon), mosede kartofler samt kartoffelmel sammen. Spæd med vand eller mælk og tilsæt æggene. Krydr farsen med salt og peber.
Form farsen som en skinke og rids "sværen" i terninger med ryggen af en kniv.
Rør sennep og æggeblomme sammen. Smør det på oversiden af farsen. Drys derefter rasp på.
Sæt fadet i en 175° varm ovn i ca. 1 time. Dryp lidt smeltet smør over skinken straks efter den er sat i ovnen.
Hæld lidt bouillon i fadet, når halvdelen af stegetiden er gået.
Serveres med nye pillede kartofler eller en kartoffelsalat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7464 gange, og udskrevet 121 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider