Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pastasovs/ragu

Pastasovs/ragu, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : masser

Indsendt :





Ingredienser:
1 bdt.persille
3-4 fedhvidløg
1 stort løg
2 gulerødder
1-2 stilkebladselleri
4 spsk.olivenolie
300 g.oksekød
1.5 dl.hvidvin
7 flåede tomater evt fra dåse
2 spsk.tomatpure
1 stor tsk. sukker
 salt
 peber
1-2 tsk.vineddike
 Krydderbuket (timian/rosmarin/laurbærblad)
 Frisk revet parmasanost
 


Opskrift:

Skær grøntsagerne i mindre stykker og kom dem i en foodprocessor sammen med renset persille + hvidløg + løg (grøntsagerne kan også rives fint på et rivjern).
Findel kødet og brun det godt i en stegegryde eller på panden. Det skal være gyldent og må ikke koge så giv det tid.
Bland de findelte grøntsager i kødet og lad det blive gyldent det tager lidt tid da væden først skal fordampe.
Tilsæt vinen og lad den dampe næsten helt væk.
Kom tomater + pure + vineddike + salt peber og sukker i samt 2 dl. vand.
kom krydder buketten i gryden og lad den simre i 1 time. tilsæt evt mere vand og juster smagen med salt og peber og sukker samt mere hvidløg og vineddike.
Serveres til god paste med friskrevet parmasanost


Tips:

Det er en ret der tager nogen forberedelse men den er det hele værd det er guf for smagsløgene. Drik en god kraftig italiensk rødvin til. Mama mia hvor det smager




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6576 gange,
og udskrevet 88 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu