Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gullasch med gorgonzola

Gullasch med gorgonzola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bjarne

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.kalvesmåkød
3 løg
2 fedhvidløg
1 porre
3 spsk.tomatpure
2 spsk.smør
 vand
 Blandede krydderurter
0.5 gorgonzola
500 g.bagekartofler
 salt
 peber
 


Opskrift:

krydr kødet med salt og peber og brun det godt i smør med løg og hvidløg kom porren og tomatpure i og rør godt igennem dæk vand halvt op omkring kødet og lad det simre en halv times tid kom det op i et ildfast fad drys krydderurter over skær kartoflerne i skiver krydr dem med salt og peber og læg dem over kødet til sidst stikkes små stykker gorgonzola ned imellem kartoflerne sæt det hele i ovnen ved 180 grader en halv time de sidste 10 minutter skrues op til 220 grader

Tips:

smager rigtigt godt med blomkål til




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gullasch



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6605 gange,
og udskrevet 123 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu