Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skinkehorn 02

Skinkehorn 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 8 stk.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Futtefie

Indsendt :



Ingredienser:
0.75 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
25 gram Gær
2.5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

40 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Skinke. røget
   
Opskrift:
mælken lunes. Gæren smuldres i en skål og røres sammen med mælken.

Magarinen smuldres ind i melet. Salten blandes ind i melet og margarinen. Skinken hakkes i små tern og kommes i. Gæren og mælken kommer også i. dejen æltes godt. Den hæver i 20 minutter.

Efter hævningen:
Dejen rulles ud i en cirkel og deles i 8 stykker (trekanter) Trekanterne rulles fra den brede ende mod den smalle og formes til horn.

Pensling:
Brug et halvt æg til at pensle dem med og bag dem ved 200 grader i ca. 15 minutter.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Skinkehorn

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12871 gange,
og udskrevet 309 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4196 (999 kcal)
KJ pr. stk. 524 (124 kcal)
Vægt ialt 342 gram
Vægt pr. stk. 42 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1227 KJ (292 kcal)
Protein 9.7 gram
Fedt 12.9 gram
Kulhydrat 35.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Fiona  -  2012-05-15 17:19:10
Det er bedre at putte skinken inden i hornenen med nået pikantost. og når du pensler så put lidt oregano ovenpå