Vask alle grøntsagerne og skær dem i ænskede størrelse, helst alle sammen nogenlunde lige størrelse. Jeg skrællede kartoflerne og halverede dem og skrællede gulerødderne og skar dem i stave, skar porrene i 3 cm tykke stave, og løgene skar jeg i både.
Når dette er gjort lægges alle grøntsagerne i et fad, god blandet. En lille smule kan tilføjes, så grøntsagern ikke brænder sig fast i fadet, men vandet må ikke dække grøntsagerne. Derefter kan krydres med diverse krydderier.
Og til sidst lægges koteletterne ovenpå grøntsagerne evt krydret på hver side.
Bages i ovenen på 175 C i ca 45 min, afhænig af størrelsen på kødet og grøntsager.
Tips:
En bagt kartoffel og noget salat til så er det næsten en festmåltid.
I øvrigt ret sundt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(5 stemmer)
Opskriften er vist 20830 gange, og udskrevet 508 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider