Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skipperlobescoves med rødbeder og purløg

Skipperlobescoves med rødbeder og purløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : bjarne

Indsendt :


Skipperlobescoves med rødbeder og purløg, billede 4 Skipperlobescoves med rødbeder og purløg, billede 1 Skipperlobescoves med rødbeder og purløg, billede 2 Skipperlobescoves med rødbeder og purløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.oksebov eller oksemellemskært
3 store løg
 laurbærblade
 hvid eller sort peberkorn
 salt
 
700 g.kartofler
 


Opskrift:

Kødet pudses for sener skæres i tern på ca 1 1/2 cm og gives et opkog i koldt vand smid vandet ud skyl kødet

Bring det atter i kog i så meget koldt vand at det netop dækker groftskårne løg laurbær salt og hel peber kommes ved simrer under låg 1-2 timer.

rå skrællede kartofler skæres i mindre stykker og lægges oven på kødet retten småkoger nu til kartoflerne er næsten udkogte hvorefter kød og kartofler blandes sammen kartoflerne jævner retten du undgår ;makroner; i bunden af gryden.

Tips:

tilbehør skåret purløg sennep rugbrød og rødbeder OG GODT ØL velbekomme




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 20027 gange,
og udskrevet 343 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

pia oesten  -  2013-05-23 06:26:10
Saa enkelt kan det goeres,og det smager helt vidunderligt.