oksebov eller oksemellemskært1000 g. oksebov eller oksemellemskært
3
store løg3 store løg
laurbærblade laurbærblade
hvid eller sort peberkorn hvid eller sort peberkorn
salt salt
700
g.
kartofler700 g. kartofler
Opskrift:
Kødet pudses for sener skæres i tern
på ca 1 1/2 cm og gives et opkog i koldt vand smid vandet ud skyl kødet
Bring det atter i kog i så meget koldt vand at det netop dækker groftskårne løg laurbær salt og hel peber kommes ved simrer under låg 1-2 timer.
rå skrællede kartofler skæres i mindre stykker og lægges oven på kødet retten småkoger nu til kartoflerne er næsten udkogte hvorefter kød og kartofler blandes sammen kartoflerne jævner retten du undgår ;makroner; i bunden af gryden.
Tips:
tilbehør skåret purløg sennep rugbrød
og rødbeder OG GODT ØL velbekomme
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 21704 gange, og udskrevet 375 gange.
Kommentarer
pia oesten - 2013-05-23 06:26:10 Saa enkelt kan det goeres,og det smager helt vidunderligt.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider