Skipperlobescoves med rødbeder og purløg

Skipperlobescoves med rødbeder og purløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : bjarne

Indsendt :     
Skipperlobescoves med rødbeder og purløg, billede 4 Skipperlobescoves med rødbeder og purløg, billede 1 Skipperlobescoves med rødbeder og purløg, billede 2 Skipperlobescoves med rødbeder og purløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.oksebov eller oksemellemskært
3 store løg
 laurbærblade
 hvid eller sort peberkorn
 salt
 
700 g.kartofler
 
Opskrift:
Kødet pudses for sener skæres i tern på ca 1 1/2 cm og gives et opkog i koldt vand smid vandet ud skyl kødet

Bring det atter i kog i så meget koldt vand at det netop dækker groftskårne løg laurbær salt og hel peber kommes ved simrer under låg 1-2 timer.

rå skrællede kartofler skæres i mindre stykker og lægges oven på kødet retten småkoger nu til kartoflerne er næsten udkogte hvorefter kød og kartofler blandes sammen kartoflerne jævner retten du undgår ;makroner; i bunden af gryden.

Tips:

tilbehør skåret purløg sennep rugbrød og rødbeder OG GODT ØL velbekomme





karakterer:
Opskriften er vist 25170 gange,
og udskrevet 426 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-05-23 06:26:10
Saa enkelt kan det goeres,og det smager helt vidunderligt.