Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rosenkålsgryde med bacon

Rosenkålsgryde med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3-4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bjarne

Indsendt :




Ingredienser:
180 g.røget bacon
6 skrællede kartofler
6 skrællede gulerødder
500 g.rensede rosenkål
1 ds.koncentreret tomatpure
1 l.oksebouillon
 salt
 sort peber
 


Opskrift:

Rist baconen der er skåret i strimler
til den er gyldne tilsæt de skrællede
skivede kartofler og gulerødder og lad
det riste med til det begynder at tage
farve.Bland tomatpureen og rosenkålene
i og hæld bouillon ved tilsæt lidt salt
og peber og læg låg over bring retten i
kog lad den koge i 45 min og rør af og
til smag til med salt og peber


Tips:

server retten sammen med sennep og brød




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5887 gange,
og udskrevet 112 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu