Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spaghetti Bolognaise 02

Spaghetti Bolognaise 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : JensKbh

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.hk. oksekød (10-12 %)
1 stort finthakket løg
2-3 finthakkede hvidløg
2 ds.hakkede tomater uden krydderi
1 ds.tomatpuré
2-3 spsk.tørret timian
2-3 spsk.tørret basilikum
 Alt.1 spsk. Herbes de Provence
1-2 dl.rødvin
1 oksekødsbouillon
3-4 tørrede knuste chilipebre (eller efter behov)
 


Opskrift:

1. Svits finthakket løg i olivenolie til det bliver gyldent.
2. Tilsæt kødet og rør det så det bliver helt fordelt, og ikke ligger i små klumper. Steg det indtil det ikke er rødt længere.
3. Tilsæt de tørrede krydderier, finthakket hvidløg, tomat, tomatpuré og chilien.
4. tilsæt 1 - 1 ½ oksekødsbouillon og hæld rødvinen i.
5. Krydr med salt og peber.
6. Rør grundigt rundt i saucen, sæt låg på og lad den simre i 35-45 min på ca. 2-3 så alle olierne fra krydderierne trækkes ud i retten.

Tips:

Man ser for mange tarvelige opskrifter på Bolognaise. Her er en meget velsmagende en, ligeså nem og ikke særlig dyr. Den er god og kraftig, grundet hvidløgene og rødvinen, og resten kan sagtens gemmes eller fryses ned. Du kan variere kraften i saucen ved at tilføje mere krydderi og-/eller rødvin.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9069 gange,
og udskrevet 318 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

JensKbh  -  2010-01-13 21:04:20
Ikke i alle. I nogle opskrifter skal der således hakket kyllingelever i, så den kunne du også have nævnt :-) Men udgangspunktet er jo at man selv retter en sin mad til efter smag og behag.


italieneren  -  2009-11-03 09:59:25
i en italiensk bolognaise skal der gullerødder og blad selleri i...