Kommentarer
Karen Rodenberg - 2021-01-07 09:26:22 Jeg skærer ferskner i tern og serverer i en skål ved siden af, så folk selv kan tage. Kan godt lide de kolde ferskner i en varm suppe. Jeg svitser bacon sammen med løg, giver en dejlig smag.
Bent Petersen - 2018-11-10 19:37:54 Den hedder " Indonesisk rejesuppe " og min kone har lavet den siden1997 hvor hun fik opskriften af en kollega på Grønland
Hanne - 2018-03-18 12:40:52 Det er også lækkert med salat i tallerken , og suppen oven på
lilian - 2018-03-07 08:07:41 kan man bruge madlavnings fløde ?
Marjun - 2011-11-08 13:39:05 Super god, kan godt undlade rejerne
Hanne Thomsen - 2011-10-06 10:58:59 ratten bliver en hovedrat med svitset kylling - eller kalkunbryst i.
Vibeke - 2011-08-25 12:36:43 Kan godt fryses
Linda - 2010-12-18 16:42:09 Den er simpelthen så lækker og nem at lave. Kan forberedes i god tid, men tilsæt da fløden først når den skal serveres. Spis hvidløgsflutes til
Berit - 2009-11-04 12:39:00 Helt fantastisk suppe. Smager vildt godt og slet ikke af fersken som man skulle forestille sig. Karry sammen med fersken er virkelig en god sammensætning :-) Dog blendede jeg ferskerne så de sammen med kun en 1/4 piskefløde gjorde suppen cremet og lækker. I stedetfor rejer brugte jeg lidt bacon tern. Serveret med et groft flütes uhmmm
- 2009-06-02 15:58:33 kan man lave den og fryse den ned
- 2008-12-09 10:16:33 Der kan evt svitses lidt bacontern sammen med løggene for mere smag
brug evt. grillede marinerede kæmperejer på spyd, som serveres sammen med suppen, istedet for rejerne i suppen.
marinade: olie, hvidløg, soja, citron, honning)
|