Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ferskensuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 tsk. Karry
3 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 ds. Flåede tomater, konserves 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 ds. Fersken. konserves 1 dåse ferskner vejer ca. 820 gram og heraf 470 g. drænet vægt
200 gram Rejer uden skal, kogte
   
Energi:
KJ total 10539 (2509 kcal)
KJ pr. Pers. 2634 (627 kcal)
Vægt ialt 2084 gram
Vægt pr. Pers. 521 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 505 KJ (120 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 9.5 gram
Kulhydrat 6.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)