Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kold torskesalat med Rösti

Kold torskesalat med Rösti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Rösti:
1 kg.kartofler
2 stk.æg, 120 g
60 g.hvedemel
 muskat
 salt
 peber
2 spsk.olie, 28 g
 
 Torskesalat:
600 g.torskefilet
200 g.kvark
1/4 l.kærnemælk
100 g.kaviar (stenbiderrogn)
200 g.ærter
1 dåseaspargessnitter, 270 gram
1/2 glaskapers, 30 gram
3 spsk.citronsaft
5 g.hel peber
 groft salt
2 tsk.karry
 
 Tilbehør:
4 skivergrovbrød, 160 g
 
 


Opskrift:

Kartoflerne skrælles og rives. Væden trykkes ud med et viskestykke eller lignende.

Æg, mel og krydderier blandes i, og blandingen formes som flade frikadeller og steges i olie på pande i ca. 12 minutter på hver side.

Torskefileten koges i 10 minutter med citronsaft, salt og hel peber. Fisken lægges i et fad og afkøles.

Dressing laves af kvark og kærnemælk. Kaviar, ærter, asparges og kapers røres i.

Dressingen hældes over fisken, og der pyntes med karry.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 22029 gange,
og udskrevet 446 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu