| |
|
Kold torskesalat med Rösti
Kold torskesalat med Rösti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| | Rösti: Rösti: | 1 | kg. | kartofler 1 kg. kartofler | 2 | stk. | æg, 120 g 2 stk. æg, 120 g | 60 | g. | hvedemel 60 g. hvedemel | | | muskat muskat | | | salt salt | | | peber peber | 2 | spsk. | olie, 28 g 2 spsk. olie, 28 g | | | | | | Torskesalat: Torskesalat: | 600 | g. | torskefilet 600 g. torskefilet | 200 | g. | kvark 200 g. kvark | 1/4 | l. | kærnemælk 1/4 l. kærnemælk | 100 | g. | kaviar (stenbiderrogn) 100 g. kaviar (stenbiderrogn) | 200 | g. | ærter 200 g. ærter | 1 | dåse | aspargessnitter, 270 gram 1 dåse aspargessnitter, 270 gram | 1/2 | glas | kapers, 30 gram 1/2 glas kapers, 30 gram | 3 | spsk. | citronsaft 3 spsk. citronsaft | 5 | g. | hel peber 5 g. hel peber | | | groft salt groft salt | 2 | tsk. | karry 2 tsk. karry | | | | | | Tilbehør: Tilbehør: | 4 | skiver | grovbrød, 160 g 4 skiver grovbrød, 160 g | | | | | | |
| |
Kartoflerne skrælles og rives. Væden trykkes ud med et viskestykke eller lignende.
Æg, mel og krydderier blandes i, og blandingen formes som flade frikadeller og steges i olie på pande i ca. 12 minutter på hver side.
Torskefileten koges i 10 minutter med citronsaft, salt og hel peber. Fisken lægges i et fad og afkøles.
Dressing laves af kvark og kærnemælk. Kaviar, ærter, asparges og kapers røres i.
Dressingen hældes over fisken, og der pyntes med karry.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 22624 gange, og udskrevet 467 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|