Kødet skæres i tern
peberfrugter og løg i fine strimler
hvidløg fint hakkes
champignon i skiver
Bacon svites gyldenbrun i gryde og tages op
tilsæt lidt mere olivenolie eller flydende pantemargarine
peber, løg, hvidløg og kyllingestykker svitses af i karry og cognac
tomater kommes i og det samme kvantum vand.Der tilsættes hønseboullion,smages til med salt og peber.
Lad det koge et kvarters tid tilsæt provencekryderi ca 1 teske. champignon og kokusmælk lad det koge videre til kødet og grønsager er godt mører
tilsidst jævnes retten og bacon kommes i.
Tips:
tilbehør
Grønne ærter
Ris
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7155 gange, og udskrevet 132 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider