Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Sirikits livret nr.2

Sirikits livret nr.2, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Poul

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.kyllingebryst
2-3 peber forskl. farve
1 stort løg
4-6 fedhvidløg
250 g.bacon i tern
2 ds.hakkede tomater
1-2 hønseboullion
1 ds.kokusmælk
1 skviscognac
1 bakkechampignon
 ærter
2-3 tsk.karry
 provencekryderi
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kødet skæres i tern
peberfrugter og løg i fine strimler
hvidløg fint hakkes
champignon i skiver
Bacon svites gyldenbrun i gryde og tages op
tilsæt lidt mere olivenolie eller flydende pantemargarine
peber, løg, hvidløg og kyllingestykker svitses af i karry og cognac
tomater kommes i og det samme kvantum vand.Der tilsættes hønseboullion,smages til med salt og peber.
Lad det koge et kvarters tid tilsæt provencekryderi ca 1 teske. champignon og kokusmælk lad det koge videre til kødet og grønsager er godt mører
tilsidst jævnes retten og bacon kommes i.

Tips:

tilbehør Grønne ærter Ris

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6714 gange,
og udskrevet 125 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu