tomatpure dobbelt konc.140 g. tomatpure dobbelt konc.
1
dl.
vand1 dl. vand
Opskrift:
Skiv først squas,tomater efter skylning.Skiv også kartoflerne alt skives i så tynde så muligt. Del auberginen på midten vask og skiv auberginen( hæld lidt hvidvins eddike ved og lidt salt),skiv rød og grøn peberfrugt. Skær hoveder af de grønne aspargs gem 6 stænger til sener.
Skræl æble,løg, og skær resten af aspargsen i stykker de 3 ting fin snittes/hakkes el. blentes.Gullerødder vaskes, skrældes og skvies strint lidt citron ved og stil til side som de andre i pose/skål el. lign.
Smør et ildfast fad og bland kethup,vand og tomatpure og lig i bunden af faddet. Fordel så de forskellige grønsager i lag oven på hinanden og et af lagende består af den fin snitte el. blendet grønsags masse og basilikum bladene over, til slut pyntes med aspargshovederne vendt i olie og de 6 stængler bliver skåret i mindre stykker på størrelse med hovederne. Strint becel over det sidste lag og brug 2 dl fløde og 1dl hvidvin. Lig låg på fade i form af bagepapir og stil i ovnen 45-60 min v/180 g varmluft
Tips:
Kan bruges som tilbehør istedefor kartofler ris og lig.n eller som en varm forret det er også velegne til vegetare.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4587 gange, og udskrevet 89 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider