Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ratatouillen al Karina

Ratatouillen al Karina, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : karinaFyn

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.Squash
300 g.Aubergine
4 gulerødder
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
3 Tomater
1 æble
1 løg
5-10 bladeFrisk basilikum
500 g.grønne asparges
 Hvid vinseddike
2 dl.hvidvin
2 dl.flød(el. cremfin)
5 kartofler( kogt først)
 olie
 flydende magarine(becel)
1 dl.kethup
140 g.tomatpure dobbelt konc.
1 dl.vand
 


Opskrift:

Skiv først squas,tomater efter skylning.Skiv også kartoflerne alt skives i så tynde så muligt. Del auberginen på midten vask og skiv auberginen( hæld lidt hvidvins eddike ved og lidt salt),skiv rød og grøn peberfrugt. Skær hoveder af de grønne aspargs gem 6 stænger til sener.
Skræl æble,løg, og skær resten af aspargsen i stykker de 3 ting fin snittes/hakkes el. blentes.Gullerødder vaskes, skrældes og skvies strint lidt citron ved og stil til side som de andre i pose/skål el. lign.
Smør et ildfast fad og bland kethup,vand og tomatpure og lig i bunden af faddet. Fordel så de forskellige grønsager i lag oven på hinanden og et af lagende består af den fin snitte el. blendet grønsags masse og basilikum bladene over, til slut pyntes med aspargshovederne vendt i olie og de 6 stængler bliver skåret i mindre stykker på størrelse med hovederne. Strint becel over det sidste lag og brug 2 dl fløde og 1dl hvidvin. Lig låg på fade i form af bagepapir og stil i ovnen 45-60 min v/180 g varmluft

Tips:

Kan bruges som tilbehør istedefor kartofler ris og lig.n eller som en varm forret det er også velegne til vegetare.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4358 gange,
og udskrevet 64 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu