Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pastapandekager med spinat og bacon

Pastapandekager med spinat og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dorthe

Indsendt :





Ingredienser:
1 pk.frisk pastaplade (gerne grovpasta)
0.75 pk.Cheasy friskost med løg og urter (150)
500 g.spinat i hele blade
1 pk.bacon i tern
2.5 dl.morneysauce (gerne 5%)
1 ds.hakkede flåede tomater
1 tsk.muskatnød (kan udelades)
 Salt
 friskkværnet peber
100 g.reven ost (gerne Cheasy 13%)
 
 Tilbehør:
4 lune flütes
 


Opskrift:

Den lange pastaplade deles i 8 lige store stykker.
Smøreosten smøres på stykkerne.
Bacon ristes let på en pande (eller microovn)
Spinaten stuves morneysauce og smages til med salt og peber.
Bacontern tilsættes.

Den stuvede spinat med bacontern lægges i en bred stribe midt på de med ost smurte pastaplader.
De rulles sammen som en pandekage og lægges i et smurt ovnfast fad.

De hakkede tomater hældes over "pandekagerne".

Derefter den revne ost.
Det hele sættes i ovnen ved ca. 200 grader indtil osten er gylden.
Det smager godt med lune flutes til.



Tips:

For en lidt mere "spicy" version kan tilsættes 1 tsk. sambal Oelek og 1 fed hvidløg







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5564 gange,
og udskrevet 77 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu