Den lange pastaplade deles i 8 lige store stykker.
Smøreosten smøres på stykkerne.
Bacon ristes let på en pande (eller microovn)
Spinaten stuves morneysauce og smages til med salt og peber.
Bacontern tilsættes.
Den stuvede spinat med bacontern lægges i en bred stribe midt på de med ost smurte pastaplader.
De rulles sammen som en pandekage og lægges i et smurt ovnfast fad.
De hakkede tomater hældes over "pandekagerne".
Derefter den revne ost.
Det hele sættes i ovnen ved ca. 200 grader indtil osten er gylden.
Det smager godt med lune flutes til.
Tips:
For en lidt mere "spicy" version kan tilsættes 1 tsk. sambal Oelek og 1 fed hvidløg
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5877 gange, og udskrevet 100 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider