Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indbagt hamburgerryg III

Indbagt hamburgerryg III, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Indbagt hamburgerryg III, billede 4 Indbagt hamburgerryg III, billede 1 Indbagt hamburgerryg III, billede 2 Indbagt hamburgerryg III, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Hamburgerryg, rå
 
150 gram Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
1 spsk. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 Butterdej, rulle 1 pakke med butterdejsruller vejer 450 gram og indeholder 2 ruller
   


Opskrift:

Hamburgerryggen lægges i en lille gryde. Dækkes med vand. Lad vandet koge op til det skummer. Skum af og skru ned for varmen og læg låg på. Koges ved svag varme i 20 minutter. Tag gryden fra blusset og lad kødet hvile i vandet i 30 minutter. Tages op og køler af.

Skær hamburgerryggen i 10-12 skiver, men kun ¾ igennem, så den stadig hænger sammen.

Rør pikantosten sammen med vand og smag til med persille, salt og peber. Fordel osten mellem skiverne og tryk dem let sammen.

Udrul den optøede butterdej til en plade på ca. 30 x 40 cm. Pak dejen godt sammen om hamburgerryggen og læg den på en bageplade med sammenføjningen opad.

Pensl sammen føjningen med pisket æg. Bag den ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter, til den er gylden og sprød.

Server den indbagte hamburgerryg med smørdampede grønsager, bearnaisesauce og hvide kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (12 stemmer)

Opskriften er vist 115482 gange,
og udskrevet 3376 gange.


Energi:
KJ total 8151 (1940 kcal)
KJ pr. Pers. 2037 (485 kcal)
Vægt ialt 1190 gram
Vægt pr. Pers. 297 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 685 KJ (163 kcal)
Protein 14.1 gram
Fedt 11.5 gram
Kulhydrat 7.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bettina 1965.  -  2012-01-29 10:32:25
Denne ret er en god og ret nem " Søndags middag ". Smager herligt :-) jeg lavede den med fløde bagte kartoffler og fløde stuvet spinat. Kan varmt anbefales. MUMS.


Annie  -  2007-11-11 12:22:34
Kan kun anbefales den er super god med års tidens grøntsager