Hamburgerryggen lægges i en lille gryde. Dækkes med vand. Lad vandet koge op til det skummer.
Skum af og skru ned for varmen og læg låg på. Koges ved svag varme i 20 minutter.
Tag gryden fra blusset og lad kødet hvile i vandet i 30 minutter.
Tages op og køler af.
Skær hamburgerryggen i 10-12 skiver, men kun ¾ igennem, så den stadig hænger sammen.
Rør pikantosten sammen med vand og smag til med persille, salt og peber. Fordel osten mellem skiverne og tryk dem let sammen.
Udrul den optøede butterdej til en plade på ca. 30 x 40 cm. Pak dejen godt sammen om hamburgerryggen og læg den på en bageplade med sammenføjningen opad.
Pensl sammen føjningen med pisket æg. Bag den ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter, til den er gylden og sprød.
Server den indbagte hamburgerryg med smørdampede grønsager, bearnaisesauce og hvide kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(12 stemmer)
Opskriften er vist 123686 gange, og udskrevet 3492 gange.
Energi:
KJ total 8151 (1940 kcal)
KJ pr. Pers. 2037 (485 kcal)
Vægt ialt 1190 gram
Vægt pr. Pers. 297 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 685 KJ (163 kcal) Protein 14.1 gram Fedt 11.5 gram Kulhydrat 7.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Bettina 1965. - 2012-01-29 10:32:25 Denne ret er en god og ret nem " Søndags middag ". Smager herligt :-) jeg lavede den med fløde bagte kartoffler og fløde stuvet spinat.
Kan varmt anbefales. MUMS.
Annie - 2007-11-11 12:22:34 Kan kun anbefales den er super god med års tidens grøntsager
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider