Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cognac- og rødvinsmarinerede edderfuglelår

Cognac- og rødvinsmarinerede edderfuglelår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : SvømmeFugle - Edderfugl

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8-12 edderfuglelår
1 løg
1 peberfrugt
2 fedhvidløg
2-3 gulerødder
2 store bladselleristilke
 skal af 0.5 appelsin
0.5 dl.cognac
0.5 dl.olie
4 dl.rødvin
4 dl.vand
10 sorte peberkorn
4 tomater
250 g.svampe
 salt
 peber
 


Opskrift:

1. dag.
Skræl løget og skær den i skiver sammen med peberfrugten. Pil hvidløget og hak det. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Skyl selleri stilkene og skær dem ligeledes i skiver. Fjern alt fedt fra lårene, læg dem i en skål med de klargjorte urter sammen med appelsinskal, cognac, olie, rødvin, vand og peberkorn. Bland det hele godt og stil det i køleskabet i ca. 12 timer.

2. dag:
Si marinaden fra urter og kød. Tør kødstykkerne godt af og brun dem på panden i lidt olie. Krydr godt med peber og salt. Læg dem herefter over i en tykbundet gryde. Skær tomaterne i kvarte, rens svampene og kom dem i gryden sammen med lårene. Hæld også urter og marinade ved, læg låg på og lad det hele simre, til lårene er møre, vel ca. 11/2 time.

Herefter tages lårene op, så saucen kan jævnes let med lidt maizena og derefter smages til. Lårene lægges tilbage i saucen, retten gives et hurtig opkog og er serveringsklar.

Anretning:
Retten kan serveres på lune tallerkener, men det kan også fint gå at servere den i stegegryden. Dertil en god kartoffelmos eller f.eks. lidt stegte kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4107 gange,
og udskrevet 83 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu