Fyldt Rødspætte m. Persillesauce fra Rahbek1 pk. Fyldt Rødspætte m. Persillesauce fra Rahbek
Smørstegte kartofler: Smørstegte kartofler:
250
g.
babykartofler250 g. babykartofler
vand vand
salt salt
lidt
olie lidt olie
20
g.
smør20 g. smør
persille persille
Tomatsalat: Tomatsalat:
3
røde tomater3 røde tomater
1
rødløg1 rødløg
50
g.
grønne og sorte oliven50 g. grønne og sorte oliven
salt salt
peber peber
basilikum basilikum
Opskrift:
Fyldt Rødspætte m. Persillesauce:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen til 200°C. Placer de fyldte rødspætter midt i ovnen. Tilberedningstiden er 22-25 min. Ved mere end 2 portioner i ovnen forlænges bagetiden.
Smørstegte kartofler:
250 g baby kartoflerne vaskes og koges i letsaltet vand, ristes bagefter i lidt olie og ca. 20 g smør. Hak en skyllet håndfuld persille og vend det med kartoflerne.
Tomatsalat:
3 røde tomater skæres i både. 1 rødløg skæres i fine strimler og blandes med 50 g grønne og sorte oliven, tomater tilsættes - smages til med salt og peber. Pynt med basilikum og anret med fisken.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.2
(7 stemmer)
Opskriften er vist 16943 gange, og udskrevet 305 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider