Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt Rødspætte med persillesauce med smørstegte kartofler og tomatsalat

Fyldt Rødspætte med persillesauce med smørstegte kartofler og tomatsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel

Ukendt oprindelseslandKilde : Rahbek

Indsendt :





Ingredienser:
1 pk.Fyldt Rødspætte m. Persillesauce fra Rahbek
 
 Smørstegte kartofler:
250 g.babykartofler
 vand
 salt
 lidtolie
20 g.smør
 persille
 
 Tomatsalat:
3 røde tomater
1 rødløg
50 g.grønne og sorte oliven
 salt
 peber
 basilikum
 


Opskrift:

Fyldt Rødspætte m. Persillesauce:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen til 200°C. Placer de fyldte rødspætter midt i ovnen. Tilberedningstiden er 22-25 min. Ved mere end 2 portioner i ovnen forlænges bagetiden.

Smørstegte kartofler:
250 g baby kartoflerne vaskes og koges i letsaltet vand, ristes bagefter i lidt olie og ca. 20 g smør. Hak en skyllet håndfuld persille og vend det med kartoflerne.

Tomatsalat:
3 røde tomater skæres i både. 1 rødløg skæres i fine strimler og blandes med 50 g grønne og sorte oliven, tomater tilsættes - smages til med salt og peber. Pynt med basilikum og anret med fisken.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (7 stemmer)

Opskriften er vist 16248 gange,
og udskrevet 269 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu