Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Indbagt Svinefilet med champignonsauce, ristede kartofler og appelsinsalat

Indbagt Svinefilet med champignonsauce, ristede kartofler og appelsinsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Rahbek

Indsendt :



Ingredienser:
1 pk.Indbagt Svinefilet fra Rahbek
 
600 g.kartofler gene små med skræl
 
 Salat:
0.5 icebergsalat
 appelsinskiver
 
 Dressing:
4 spsk.olie
2 tsk.citronsaft
1 spsk.dijonsennep
1 spsk.honning
 salt
 
Opskrift:
Indbagt Svinefilet:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen. Placer produktet på en forvarmet bageplade – evt. på bagepapir – midt i ovnen. Tilberedningstiden for ovn er ca. 50 min. ved 200°C eller varmluftsovn ca. 45 min. ved 180°C. Lad produktet hvile 5 min. inden udskæring og servering. Butterdejen skæres forsigtigt ud med en brødkniv. Ved mere end 2 portioner i ovnen forlænges bagetiden.


Kog kartoflerne, hvorefter de halveres og ristes på pande i olie. Til sidst vendes de i friske krydderurter.

Bland salaten og hæld dressingen over.

Server tilbehøret til den Indbagte Svinefilet.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 17544 gange,
og udskrevet 239 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu