Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indbagt Svinefilet med champignonsauce, ristede kartofler og appelsinsalat

Indbagt Svinefilet med champignonsauce, ristede kartofler og appelsinsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Rahbek

Indsendt :





Ingredienser:
1 pk.Indbagt Svinefilet fra Rahbek
 
600 g.kartofler gene små med skræl
 
 Salat:
0.5 icebergsalat
 appelsinskiver
 
 Dressing:
4 spsk.olie
2 tsk.citronsaft
1 spsk.dijonsennep
1 spsk.honning
 salt
 


Opskrift:

Indbagt Svinefilet:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen. Placer produktet på en forvarmet bageplade – evt. på bagepapir – midt i ovnen. Tilberedningstiden for ovn er ca. 50 min. ved 200°C eller varmluftsovn ca. 45 min. ved 180°C. Lad produktet hvile 5 min. inden udskæring og servering. Butterdejen skæres forsigtigt ud med en brødkniv. Ved mere end 2 portioner i ovnen forlænges bagetiden.


Kog kartoflerne, hvorefter de halveres og ristes på pande i olie. Til sidst vendes de i friske krydderurter.

Bland salaten og hæld dressingen over.

Server tilbehøret til den Indbagte Svinefilet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 17075 gange,
og udskrevet 226 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu