Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indbagt Hellefisk & Rejer med pasta vendt i basilikum pesto

Indbagt Hellefisk & Rejer med pasta vendt i basilikum pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Rahbek

Indsendt :





Ingredienser:
1 pk.indbagt hellefisk & rejer fra Rahbek
 
400 g.pasta f.eks. tagliatelle
 
 Pesto:
 Blend en god håndfuld frisk basilikum
0.5 dl.pinjekerner
0.5 dl.olivenolie
1 fedhvidløg
 salt
 peber
 
 Salat:
 rucola
 rødbedeblade
 
 Dressing:
2 spsk.olivenolie
1 spsk.hvidvinseddike
 
 evt.frisk parmesanost
 


Opskrift:

Indbagt Hellefisk & Rejer:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen. Placer produktet på en forvarmet bageplade – evt. på bagepapir – midt i ovnen. Tilberedningstiden for ovn er ca. 50 min. ved 200°C eller varmluftsovn 40-45 min. ved 180°C. Lad produktet hvile 5 min. inden udskæring og servering. Butterdejen skæres forsigtigt ud med en brødkniv. Ved mere end 2 portioner i ovnen forlænges bagetiden.

400 gram pasta, f.eks. tagliatelle koges i letsaltet vand med lidt olie.

Pesto:
Blend en god håndfuld frisk basilikum med ½ dl. pinjekerner, ½ dl. olivenolie, 1 fed hvidløg og smag til med salt og peber.

Vend den kogte pasta med pestoen. Anret med en frisk salat af 2 håndfulde rucola og rødbedeblade og dressing af 2 spsk. olivenolie og 1 spsk. hvidvinseddike.

Drys evt. med frisk parmesanost.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (30 stemmer)

Opskriften er vist 12008 gange,
og udskrevet 126 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu