indbagt hellefisk & rejer fra Rahbek1 pk. indbagt hellefisk & rejer fra Rahbek
400
g.
pasta f.eks. tagliatelle400 g. pasta f.eks. tagliatelle
Pesto: Pesto:
Blend en god håndfuld frisk basilikum Blend en god håndfuld frisk basilikum
0.5
dl.
pinjekerner0.5 dl. pinjekerner
0.5
dl.
olivenolie0.5 dl. olivenolie
1
fed
hvidløg 1 fed hvidløg
salt salt
peber peber
Salat: Salat:
rucola rucola
rødbedeblade rødbedeblade
Dressing: Dressing:
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
1
spsk.
hvidvinseddike1 spsk. hvidvinseddike
evt.
frisk parmesanost evt. frisk parmesanost
Opskrift:
Indbagt Hellefisk & Rejer:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen. Placer produktet på en forvarmet bageplade – evt. på bagepapir – midt i ovnen. Tilberedningstiden for ovn er ca. 50 min. ved 200°C eller varmluftsovn 40-45 min. ved 180°C. Lad produktet hvile 5 min. inden udskæring og servering. Butterdejen skæres forsigtigt ud med en brødkniv. Ved mere end 2 portioner i ovnen forlænges bagetiden.
400 gram pasta, f.eks. tagliatelle koges i letsaltet vand med lidt olie.
Pesto:
Blend en god håndfuld frisk basilikum med ½ dl. pinjekerner, ½ dl. olivenolie, 1 fed hvidløg og smag til med salt og peber.
Vend den kogte pasta med pestoen. Anret med en frisk salat af 2 håndfulde rucola og rødbedeblade og dressing af 2 spsk. olivenolie og 1 spsk. hvidvinseddike.
Drys evt. med frisk parmesanost.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(30 stemmer)
Opskriften er vist 12772 gange, og udskrevet 157 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider