Indbagt Alaska Sej med stegte jordskokker, pasta og frisk tomatsauce

Indbagt Alaska Sej med stegte jordskokker, pasta og frisk tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Sej

Ukendt oprindelseslandKilde : Rahbek

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 pk.indbagt Alaska Sej fra Rahbek
 
 Stegte jordskokker:
250 g.jordskokker
 olivenolie
1 fedhvidløg
 salt
 
 Frisk tomatsauce med pasta:
200 g.pasta (f.eks. Linguine)
3 hakkede tomater
1 dl.frisk basilikum
 salt
 peber
 lidt sukker
 
Opskrift:
Indbagt Alaska Sej:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen til 200°C. Produktet placeres på en smurt bageplade - evt. på bagepapir - midt i ovnen. Bages i ca. 25 min. indtil produktet er gyldenbrunt og butterdejen let hævet.

Stegte jordskokker:
Vask og skrub 250g jordskokker og skær dem i grove skiver. Rist dem møre på en pande med olivenolie. Pres 1 fed hvidløg og tilsæt det tilsidst. Smag til med salt.

Frisk tomatsauce med pasta:
Kog 200g pasta (f.eks. Linguine) iflg. opskriften på emballagen. Vend 3 hakkede tomater med 1 dl frisk basilikum og smag til med salt, peber og lidt sukker.

Anret den indbagte fisk med kogt pasta vendt i tomatsauce og stegte jordskokker.


karakterer:
Opskriften er vist 14670 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu