Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Indbagt Alaska Sej med stegte jordskokker, pasta og frisk tomatsauce

Indbagt Alaska Sej med stegte jordskokker, pasta og frisk tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Sej

Ukendt oprindelseslandKilde : Rahbek

Indsendt :



Ingredienser:
1 pk.indbagt Alaska Sej fra Rahbek
 
 Stegte jordskokker:
250 g.jordskokker
 olivenolie
1 fedhvidløg
 salt
 
 Frisk tomatsauce med pasta:
200 g.pasta (f.eks. Linguine)
3 hakkede tomater
1 dl.frisk basilikum
 salt
 peber
 lidt sukker
 
Opskrift:
Indbagt Alaska Sej:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen til 200°C. Produktet placeres på en smurt bageplade - evt. på bagepapir - midt i ovnen. Bages i ca. 25 min. indtil produktet er gyldenbrunt og butterdejen let hævet.

Stegte jordskokker:
Vask og skrub 250g jordskokker og skær dem i grove skiver. Rist dem møre på en pande med olivenolie. Pres 1 fed hvidløg og tilsæt det tilsidst. Smag til med salt.

Frisk tomatsauce med pasta:
Kog 200g pasta (f.eks. Linguine) iflg. opskriften på emballagen. Vend 3 hakkede tomater med 1 dl frisk basilikum og smag til med salt, peber og lidt sukker.

Anret den indbagte fisk med kogt pasta vendt i tomatsauce og stegte jordskokker.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 13719 gange,
og udskrevet 196 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu