indbagt Alaska Sej fra Rahbek1 pk. indbagt Alaska Sej fra Rahbek
Stegte jordskokker: Stegte jordskokker:
250
g.
jordskokker250 g. jordskokker
olivenolie olivenolie
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
salt salt
Frisk tomatsauce med pasta: Frisk tomatsauce med pasta:
200
g.
pasta (f.eks. Linguine)200 g. pasta (f.eks. Linguine)
3
hakkede tomater3 hakkede tomater
1
dl.
frisk basilikum1 dl. frisk basilikum
salt salt
peber peber
lidt sukker lidt sukker
Opskrift:
Indbagt Alaska Sej:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen til 200°C. Produktet placeres på en smurt bageplade - evt. på bagepapir - midt i ovnen. Bages i ca. 25 min. indtil produktet er gyldenbrunt og butterdejen let hævet.
Stegte jordskokker:
Vask og skrub 250g jordskokker og skær dem i grove skiver. Rist dem møre på en pande med olivenolie. Pres 1 fed hvidløg og tilsæt det tilsidst. Smag til med salt.
Frisk tomatsauce med pasta:
Kog 200g pasta (f.eks. Linguine) iflg. opskriften på emballagen. Vend 3 hakkede tomater med 1 dl frisk basilikum og smag til med salt, peber og lidt sukker.
Anret den indbagte fisk med kogt pasta vendt i tomatsauce og stegte jordskokker.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(7 stemmer)
Opskriften er vist 14130 gange, og udskrevet 212 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider