Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Indbagt Kyllingebryst med champignon og ristede rodfrugter

Indbagt Kyllingebryst med champignon og ristede rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandKilde : Rahbek

Indsendt :



Ingredienser:
1 pk.Indbagt Kyllingebryst med champignon fra Rahbek
 
 Ristede rodfrugter:
500 g.blandede rodfrugter af knoldselleri - gulerod - pastinak og rødbede
 olivenolie
 salt
 peber
50 g.hakkede ristede mandler
25 g.abrikostern
2 spsk.hakket bredbladet persille
 
Opskrift:
Indbagt Kyllingebryst med champignon:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen til 200°C. Produktet placeres på en smurt bageplade - evt. på bagepapir - midt i ovnen. Tilberedningstiden er ca. 30 min. Produktet skal være gyldenbrunt, og butterdejen let hævet. Ved mere end 2 portioner i ovnen forlænges bagetiden.

Ristede rodfrugter:

500 g blandede rodfrugter af knoldselleri, gulerod, pastinak og rødbede skæres i tern, og ristes på pande med olivenolie. Krydres med salt og peber. Drysses med 50 g hakkede, ristede mandler, 25 g abrikostern og 2 spsk. hakket, bredbladet persille.

Server som tilbehør til butterdejsstykkerne.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 21475 gange,
og udskrevet 249 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

jimmi73  -  2013-12-15 14:41:02
Sikke da en gang sprøjt.. man køber da ikke indbagt kylling!!!! Det laver man sgisme da selv!!! øv for den Rahbæk.. bedre held næste gang