Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indbagt Kyllingebryst med champignon og ristede rodfrugter

Indbagt Kyllingebryst med champignon og ristede rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandKilde : Rahbek

Indsendt :





Ingredienser:
1 pk.Indbagt Kyllingebryst med champignon fra Rahbek
 
 Ristede rodfrugter:
500 g.blandede rodfrugter af knoldselleri - gulerod - pastinak og rødbede
 olivenolie
 salt
 peber
50 g.hakkede ristede mandler
25 g.abrikostern
2 spsk.hakket bredbladet persille
 


Opskrift:

Indbagt Kyllingebryst med champignon:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen til 200°C. Produktet placeres på en smurt bageplade - evt. på bagepapir - midt i ovnen. Tilberedningstiden er ca. 30 min. Produktet skal være gyldenbrunt, og butterdejen let hævet. Ved mere end 2 portioner i ovnen forlænges bagetiden.

Ristede rodfrugter:

500 g blandede rodfrugter af knoldselleri, gulerod, pastinak og rødbede skæres i tern, og ristes på pande med olivenolie. Krydres med salt og peber. Drysses med 50 g hakkede, ristede mandler, 25 g abrikostern og 2 spsk. hakket, bredbladet persille.

Server som tilbehør til butterdejsstykkerne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 20955 gange,
og udskrevet 226 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jimmi73  -  2013-12-15 14:41:02
Sikke da en gang sprøjt.. man køber da ikke indbagt kylling!!!! Det laver man sgisme da selv!!! øv for den Rahbæk.. bedre held næste gang