Indbagt Laksefilet fra Rahbek Indbagt Laksefilet fra Rahbek
Salat med pecorinoost og pinjekerner: Salat med pecorinoost og pinjekerner:
Blandet salat af f.eks egeblad og lollo rosa Blandet salat af f.eks egeblad og lollo rosa
1
lille courgette1 lille courgette
1
lille stykke pecorinoost1 lille stykke pecorinoost
25
g.
pinjekerner25 g. pinjekerner
salt salt
peber peber
Lidt
valnøddeolie Lidt valnøddeolie
Marinade: Marinade:
1.5
spsk.
valnøddeolie 1.5 spsk. valnøddeolie
0.5
spsk.
balsamico0.5 spsk. balsamico
Opskrift:
Indbagt Laksefilet:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen til 200°C. Produktet tages ud af plastposen, og placeres på en smurt bageplade - evt. på bagepapir - midt i ovnen. Tilberedningstiden er 20-25 min. Ved mere end 2 portioner i ovnen forlænges bagetiden.
Salat med pecorinoost og pinjekerner:
Rist pinjekerner på en tør pande. Høvl osten, og skyl og pluk salaten. Skær courgetten i tynde skiver, og vend dem i lidt valnøddeolie, salt og peber. Pisk marinaden sammen. Vend salaten i marinaden, og tilsæt høvlet ost og pinjekerner. Anret courgetteskiverne som en krone på tallerkenen, og fyld salaten heri.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.3
(12 stemmer)
Opskriften er vist 14869 gange, og udskrevet 190 gange.
Kommentarer
Doog - 2010-10-27 19:50:51 Hvis nu det havde været en reel opskrift på indbagt laks..
Anders - 2010-04-10 11:39:58 Der er jo ikke en opskrift på indbagt laks? Spild af min tid..
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider