Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sellerifisk

Sellerifisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 Knoldselleri
2-3 æg
 rasp
 smør
 


Opskrift:

Skræl en rodselleri.
Skær den i passende tykke skiver
(ca. en halv sentimeter)
Vend skiverne i sammenpisket æg.
Vend derefter skiverne i rasp.
Steg skiverne i rigeligt fedstof til de er gyldne og spøde

Tips:

Serveres med kartofler(stegte i ovn eller på pande - uhm), ris eller andet, salat/div. grønt efter smag og behag + evt. en rigtig god flute.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3375 gange,
og udskrevet 53 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mette  -  2009-12-06 14:47:37
Man kan bruge pastinak eller persillerod i stedet for - skære dem på langs og dyppe dem i en dej af mel, vand og salt/peber (som en tyk pandekagedej) inden man drysser dem med rasp. Så har man en vegansk erstatning for fiskefileter - og de smager bare helt vildt godt! :) F.eks. på smørrebrød..