Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hel dampet ørred

Hel dampet ørred, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :





Ingredienser:
 ørred
 


Opskrift:

Hvis det er en hel ørred på 3-4 kg. kræver det en stor fiskekedel, en ting de færreste private har til rådighed.

Bind snor i mund og hale så den ligger på bugen og ligges i en stor fiskekedel, dampes 30 minutter stille og roligt.

Skindet skæres af ryggen på fisken hele ned, sprøjtes med mayonnaise og pyntes med rejer, friske muslinger, blækspruttearme, hele kogte asparges, citron og dild.

Alternertivt kan en ørredfilet lægges på risten over en bradepande som sættes på komfuret med vand i bunden og dækkes med folie eller en bradepande så det lukker tæt. og der skal bruges en stor spartel eller flere paletter til at løfte fisken af f.eks pizzaspade.

Hvis det er små portionsørreder på 3-400 g. så bliver opgaven jo noget nemmere, men fremgangsmåden er den sammen, dog med mindre damptid.


Endelig så kan ørredefiletter skærres i portionsstykker, dampes og portionanrettes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)

Opskriften er vist 22343 gange,
og udskrevet 84 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu