Brunch

Brunch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nanna Pedersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Røræg:
2 æg
0.5 dl.mælk
 salt
 peber
 lidtmargarine
 
 Tilbehør:
4 stykker bacon
6 cocktailpølser
2 stykker toastbrød
 
Opskrift:
Rør æg og mælk til en ensartet masse. Bland salt og peber i. Smelt margarinen på en pande ved svag varme. Hæld æggemassen på. Skrab fra bunden efterhånden som æggemassen stivner.

Imens steges 4 stykker bacon. ingen fedtstof, da bacon indeholder rigeligt fedtstof i sig selv. Derefter steges 6 cocktailpølser på panden. Ved svag varme, ellers flækker pølserne.

Rist 2 stykker toastbrød på en rister, eller i ovnen (grill). hold øje-for det går hurtigt ved den høje varme.

Tips:

Anret det hele på en stor tallerken og spis evt. lidt ketchup til og smør til brødet.





karakterer:
Opskriften er vist 27040 gange,
og udskrevet 348 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu