Laksefileterne lægges på hver deres stykke folie. Foliet skal være så stort at det kan laves til en lille pakke med lidt luftrum. Krydder fisken med salt og peber.
Dryp citron saft over. Læg en god dusk dild, evt et helt halv fed hvidløg og en god klat smør på fisken. Pak folliet sammen om fisken så den har lidt luft omkring sig. Sørg for at det slutter tæt så dampen ikke forsvinder fra pakken.
Skal have 20min til en halv time i ovn ved 180 til 190 grader. Kan sættes i ovn når kartofler er halvt færdig.
Kartofler: Skrælles (ved sommer vasket eller skrabet) og skæres i både. Hæld olie over stykkerne. Krydder med salt og peber og tørrede krydderier. Evt timian
rosmarin eller herbes de provance. Stilles i ovn ved 180-190 grader i 50 min til 1 time.
Dressing:
Cremefrais og mayonaise røres sammen. Brug mindre mayo i forhold til cremefraisen. Det er lidt afhængig af smag, men vigtig at den smage lidt fed og kraftig. Krydder den efter smag med salt og peber, sennep, citronsaft, hvidløg og dild. Det er jo afhængig af hvad man kan lide.
Tips:
synes det er en skøn måde at få fisk på. Dejlig frisk
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 17242 gange, og udskrevet 240 gange.
Kommentarer
jane - 2009-12-10 15:13:53 er det en halv liter eller en halv dl.creme fraice
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider