sorte oliven uden sten12-15 sorte oliven uden sten
1
knsp.
rosmarin1 knsp. rosmarin
1
knsp.
Salvie1 knsp. Salvie
0.5
tsk.
hvidløgssalt0.5 tsk. hvidløgssalt
peber peber
Opskrift:
Alle ingredienserne æltes godt sammen og farsen formes til et brød.
Lægges i et fad smurt med olivenolie og hæld gerne lidt olivenolie over brødet også.
Sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 40-45 minutter.
Serveres med flødekartofler og tomatsalat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(11 stemmer)
Opskriften er vist 54931 gange, og udskrevet 1001 gange.
Kommentarer
Gry Porse - 2010-10-26 16:16:40 Den er så lækker denne ret. Til at blive helt salig af :D Tak for at du har delt den med os :)
Anita 12-6-2009 - 2009-06-14 16:35:14 Virkelig god, kom også soltørrede tomater i samt lidt af væden/olien fra tomaterne
Per - 2008-03-11 08:54:29 Feta og oliven hakkes groft inden de æltes i farsen
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider