Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kyllingelår med basilikum

Kyllingelår med basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pia S.

Indsendt :



Ingredienser:
4-6 kyllingelår
1 lille squash
1 porre i tynde skiver
2 fedhvidløg
1 håndfuld hakket basilikum
2 tomater
 salt
 peber
 rosmarin
3-4 dl.vand
 evt.en håndfuld bredbladet persille til pynt
 
Opskrift:
Brun lårene i olivenolie, tilsæt salt-peber og hvidløg,lad brune lidt med. Hæld vand ved og lad simre under låg i ca.20 min. Tilsæt basilikum og porreringe, og lad simre yderligere ca. 15 min. Når lårene er færdige tages de op og holdes varme. Lav en sovs af snasket.
Læg evt.lårene tilbage i sovsen ved servering og pynt med persillen.

Tomaterne halveres, drysses med salt-peber og rosmarin. Steges ca.5-10 min.i lidt olivenolie.

Serveres med en god kartoffelmos.

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5496 gange,
og udskrevet 80 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu