en håndfuld bredbladet persille til pynt evt. en håndfuld bredbladet persille til pynt
Opskrift:
Brun lårene i olivenolie, tilsæt salt-peber og hvidløg,lad brune lidt med. Hæld vand ved og lad simre under låg i ca.20 min. Tilsæt basilikum og porreringe, og lad simre yderligere ca. 15 min. Når lårene er færdige tages de op og holdes varme. Lav en sovs af snasket.
Læg evt.lårene tilbage i sovsen ved servering og pynt med persillen.
Tomaterne halveres, drysses med salt-peber og rosmarin. Steges ca.5-10 min.i lidt olivenolie.
Serveres med en god kartoffelmos.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5687 gange, og udskrevet 86 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider