Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spicy Tomat og tunspaghetti

Spicy Tomat og tunspaghetti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : sweet_deedee

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.fuldkorns spaghetti
5 spsk.olivenolie
4 fedhvidløg finthakkede
2 spsk.ansjospasta (kan udelades men smager godt i)
2-3 dl.brødkrummer fra daggammelt brød
 Salt
1 stor håndfuld bredbladet persille hakket
 
0.5-1 tsk.chiliflager - efter smag
1 lille løg - fint hakket
2 ds.tun i olie - drænet
1 ds.flåede hakkede tomater
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kog pastaen al dente, i mens:

Varm en stor pande med 3 ss olie, kom hvidløg og ansjospasta i og steg 1 minuts tid. Rør brødkrummerne i og rist til det er mørkt gyldenbrunt. Rød persillen i og tag det af varmen.

På en anden pande kommes 2 ss olie på og løg og chiliflagerne. Steg i ca. 4-5 min. Kom tunen i og fordel det i gryden i små stykker. Kom tomat i og rør rundt, lad det simre i 5-6 min og smag til med salt og peber


Tips:

Kom spaghettien i saucen og ved servering komme brødkrummerne på toppen NB Brødkrummer: Man kan også tørre brød i ovnen og skære skorpen fra og så smuldre det eller banke det med en kagerulle i en pose til rasp.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2621 gange,
og udskrevet 45 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu