Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffel porresuppe 02

Kartoffel porresuppe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stine

Indsendt :




Ingredienser:
3 kartofler
1 porre
1 gulerod
5 dl.vand
1 boullion
2 tsk.smør
2 dl.kaffefløde
 


Opskrift:

først skraller du kartoflerne og gulerøderne, og skyller porren.
så skærer du kartoflerne og, porren i små stykker. så kommer du grønsagerne og boullionen ned i vandet. Når vandet koger skruer du ned på 1, og lader suppen simrer i 15 min. Der efter skal du blende grønsager og vand sammen, gule roden skal skærers i små stykker. Derefter skal smør og fløden i.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kartoffel porre suppe



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (54 stemmer)

Opskriften er vist 31824 gange,
og udskrevet 895 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-03-13 13:36:11
tænk at folk ikke har andet at brokke sig over, om fløden heder kaffefløde,eller om kommaerne står rigtig.


johs.  -  2012-02-24 17:09:52
Det er ganske forfærdeligt at læse en ellers god opskrift, når den skæmmes af stribevis af stavefejl og kommateringsfejl. I denne opskrift er der otte stavefejl og fem kommateringsfejl! Det er grimt, og intet er vel nemmere end at teste skriften i stavekontrollen, som findes i enhver pc.


tina  -  2010-11-10 15:35:57
Kaffefløde er da lige så meget fløde som piskefløde bare med en mindre fedtprocent din tumpe. Som om der er kaffe i kaffefløde eller sådan noget hahaha.


  -  2009-12-05 16:16:41
Hvornår har kaffefløde nogensinde været tiltænkt mad..????


  -  2009-01-22 22:38:58
Rigtig nem lækker suppe. Tager kun ½ time at lave og er billig. God til forret og som festmad kan man bruge ristet bacon el. stegte rejer og kammuslinger. Drys med purløg


  -  2008-11-28 16:14:25
det er en rigtig god suppe med meget salt i