persillerødder el. pastinakker3-4 persillerødder el. pastinakker
6-8
store kartofler6-8 store kartofler
1
ds.
hakkede tomater1 ds. hakkede tomater
2.5
dl.
piskefløde2.5 dl. piskefløde
2-3
dl.
bouillon2-3 dl. bouillon
1-2
spsk.
karry1-2 spsk. karry
1-2
spsk.
paprika1-2 spsk. paprika
Opskrift:
Svits karry og paprika i lidt fedtstof og brung bov eller kamstegen godt heri.
Skræl gulerødder, persillerødder og kartofler. Skær dem i tern.
Kom rodfrugterne ved kødet og tilsæt bouillon, fløde og hakkede tomater.
Stegen skal være dækket af væde.
Lad det hele simre til kødet er mørt. Ca. 2 timer.
Tag kødet op. Skær det i skiver og kom tilbage i sovs.
Retten kan evt. jævnes lidt.
Tips:
Du kan undlade kartoflerne og i stedet komme lidt flere gulerødder og persillerødder ved.
I så fald serveres retten med løse ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 9643 gange, og udskrevet 282 gange.
Kommentarer
gosh - 2011-06-15 09:57:30 Der skulle stå Kalvebo eller Tykkam - selvfølgelig ikke kamsteg :-/
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider