Kalvebov med karry og rodfrugter

Kalvebov med karry og rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kalvebov eller kamsteg
4 store gulerødder
3-4 persillerødder el. pastinakker
6-8 store kartofler
1 ds.hakkede tomater
2.5 dl.piskefløde
2-3 dl.bouillon
1-2 spsk.karry
1-2 spsk.paprika
 
Opskrift:
Svits karry og paprika i lidt fedtstof og brung bov eller kamstegen godt heri.
Skræl gulerødder, persillerødder og kartofler. Skær dem i tern.
Kom rodfrugterne ved kødet og tilsæt bouillon, fløde og hakkede tomater.
Stegen skal være dækket af væde.
Lad det hele simre til kødet er mørt. Ca. 2 timer.
Tag kødet op. Skær det i skiver og kom tilbage i sovs.
Retten kan evt. jævnes lidt.

Tips:

Du kan undlade kartoflerne og i stedet komme lidt flere gulerødder og persillerødder ved. I så fald serveres retten med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 10856 gange,
og udskrevet 305 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-15 09:57:30
Der skulle stå Kalvebo eller Tykkam - selvfølgelig ikke kamsteg :-/