Krydrede kyllingboller med grøntsager
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Indsendt af : Susanne H M Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingekødet røres til en fast fars med de næste 10 ingredienser.
Bouillon og vin opvarmes i en rummelig gryde.
Imens svitses svampene på en pande i lidt olivenolie i ca. 10 minutter. Sættes til side. Farsen formes med en ske til boller på størrelse med en valnød. Bollerne koges forsigtigt i bouillonen i 7 minutter. Kog dem i to omgange så de ikke "mokker" og tag dem op med en hulske. Bouillonen jævnes lidt. Kyllingeboller og svampe tilsættes og varmes godt igennem. Broccoli-buketter tilsættes 3-4 minutter før servering. Til sidst tilsættes peberfrugt og fløde/ soja produkt. Alt varmes igennem Tips: Serveres med kogte ris eller pasta. Tag evt. lidt boller fra til madpakken næste dag. De er også gode kolde. |
|
Opskriften er vist 22403 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Eva - 2011-04-23 17:56:49 Sjældent har jeg set så mange ingredienser i en opskrift på noget simpelt. Tror ikke jeg magter det - selvom det sikkert er lækket. Anita - 2008-05-26 21:02:43 Lyder meget lækkert - jeg tænkte lidt på, om man mon ikke kunne stege bollerne i lidt olie i stedet for at koge dem. Selvfølgelig bliver de ikke så sunde så, men mon ikke de ville være gode sprødstegte også? Jeg tror, at jeg forsøger mig med det imorgen... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne