Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Andebryst i appelsin

Andebryst i appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rikke Ljungstrøm

Indsendt :


Andebryst i appelsin, billede 4 Andebryst i appelsin, billede 1 Andebryst i appelsin, billede 2 Andebryst i appelsin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Andebryst a ca. 300 g 1 andebryst beregner vi til 300 g.
1.5 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
5 Stjerneanis, hele
   
1 dl. Andebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Snit fedtet på andebrysterne i tern. Drys med salt og peber. Skær appelsinerne i både. Læg stjerneanis på kødet og kom andebrysterne i stegeposen med appelsinstykkerne. Klip et lille hul i stegeposens hjørne så dampen kan slippe ud!

Læg poserne i et ildfast fad og stil det i ovnen i 15-20 min ved 190 grader C. alm. ovn. Tag fadet ud af ovnen og hæld saftens over i en gryde. Pak kødet ind og lad det hvile mens saucen laves.

Skyen jævnes med maizena og smages til med andeboillon, salt, peber og fløde.

Ved servering skæres brysterne ud i tynde skiver. Drys med lidt fint salt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 63254 gange,
og udskrevet 1538 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Louise  -  2014-12-17 22:06:22
Lækkert m stjerneanis og appelsin som krydderi. Jeg lavede en portion til 5 mennesker og må sige at efter 20 minutter ved 190 grader var andebrysterne stadig rå. De fik i mindst 45 minutter før de var nok. Derefter var de rigtig gode og sovsen lækker.


Knud  -  2012-12-22 10:24:20
Det er godt at grille andebrysterne i ovnen lige inden de skal skæres ud.


Stella  -  2012-10-10 11:18:52
Bliver skindet sprødt når man gør det på denne måde med stegeposen?


Bodil, København  -  2010-01-12 22:48:20
Lækker, nem at gå til.


Rikke Ljungstrøm  -  2008-02-24 17:20:45
Appelsinerne skal selvfølgelig skrælles før de lægges i posen. Desuden er det rigtig godt med lidt salat og hasselbach kartofler til!