Auberginerbe skrælles og skæres i tern, ca 1x1 cm.
Olien varmes i en wok for jævn varme, og auberginer og løgene svitses bløde.
Tilsæt tomater, korianderblade og grønne chilier og svits yderligere 2-3 minutter.
Tilsæt gurkemeje og salt og smag til med chili og stødt koriander.
Rør det hele sammen.
Retten steges endnu 10-12 minutter og serveres med chappati.
Tips:
Chili skal altid behandles med forsigtighed
Undgå at røre dig i øjne, mund og næse når du har rørt ved chilien, selv efter grundig vask kan det svide, så du kan med fordel bruge handsker når du arbejder med chili.
Den stærkeste smag sider i kernerne, og disse kan fjernes inden brug.
Det Indiske køkken består af mange små retter, så derfor skal du beregne 3-4 gange denne mængde hvis retten skal stå alene.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(6 stemmer)
Opskriften er vist 39678 gange, og udskrevet 613 gange.
Kommentarer
- 2012-10-11 20:33:57 Anna - jo, men den er jo indisk :-) (= helt normalt at det er stærkt!)
anna - 2011-01-17 14:19:40 hm... virker den ikke liidt stærk?
Per - 2008-03-11 21:11:22 Kan evt. serveres til stegt kyllingebryst.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider