Bhindi Bhaji (Stegt Okra med løg)

Bhindi Bhaji (Stegt Okra med løg), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Bælgplanter - Okra

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :
Bhindi Bhaji (Stegt Okra med løg), billede 4 Bhindi Bhaji (Stegt Okra med løg), billede 1 Bhindi Bhaji (Stegt Okra med løg), billede 2 Bhindi Bhaji (Stegt Okra med løg), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
450 g.okra
3 spsk.olivenolie
2 store løg finthakkede
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Skyl okraerne og dup dem tørre med køkkenrulle Skær dem i skiver på 1 cm.

Varm olien i en wok for jævn varme og svits løgene bløde.

Tilsæt okraskiver og salt, rør det forsigtigt sammen, til okraerne er kogte, ca. 10-12 minutter.

Serveres med ris og linser eller paratha.

Tips:

Det Indiske køkken består af mange små retter, så derfor skal du beregne 3-4 gange denne mængde hvis retten skal stå alene.


karakterer:
Opskriften er vist 27755 gange,
og udskrevet 232 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2015-03-24 00:04:10
En skam at den ellers normalt lækre ret,kaldes for indisk ret her,da det indiske helt er fjernet.Der er ingen krydderier i eller tomater..

Per  -  2009-03-02 00:48:31
det smager godt :D ja og det er helt normalt at de bliver slimede du skal bare tørre dem med et visestykke når det er men alligevel bli'r de slimede indeni :D

sus.m  -  2008-08-06 20:54:15
Dette er i al sin enkelhed bare så lækkert. Jeg lavede Pillau krydrede ris og Brindil Bhaji (aubergine-ret) til. Super velduftende og lækkert.

Per  -  2008-03-11 21:58:09
Når du skyller okraerne så bliver de slimede, det er helt normalt.