Skyl okraerne og dup dem tørre med køkkenrulle
Skær dem i skiver på 1 cm.
Varm olien i en wok for jævn varme og svits løgene bløde.
Tilsæt okraskiver og salt, rør det forsigtigt sammen, til okraerne er kogte, ca. 10-12 minutter.
Serveres med ris og linser eller paratha.
Tips:
Det Indiske køkken består af mange små retter, så derfor skal du beregne 3-4 gange denne mængde hvis retten skal stå alene.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(9 stemmer)
Opskriften er vist 26827 gange, og udskrevet 231 gange.
Kommentarer
- 2015-03-24 00:04:10 En skam at den ellers normalt lækre ret,kaldes for indisk ret her,da det indiske helt er fjernet.Der er ingen krydderier i eller tomater..
Per - 2009-03-02 00:48:31 det smager godt :D ja og det er helt normalt at de bliver slimede du skal bare tørre dem med et visestykke når det er men alligevel bli'r de slimede indeni :D
sus.m - 2008-08-06 20:54:15 Dette er i al sin enkelhed bare så lækkert. Jeg lavede Pillau krydrede ris og Brindil Bhaji (aubergine-ret) til.
Super velduftende og lækkert.
Per - 2008-03-11 21:58:09 Når du skyller okraerne så bliver de slimede, det er helt normalt.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider