Bring bønnerne i kog i vand.
Læg låg på og lad dem simre 1 time, eller til de er møre.
Afdryppes.
Varm olien i en stor gryde og svits løg, hvidløg, ingefær og chili, til løget er blødt.
Tilsæt bønnerne, salt og sirup og kog, til al væde er absorberet, ca. 15 minutter.
Serveres med chappatibrød.
Tips:
Chili skal altid behandles med forsigtighed
Undgå at røre dig i øjne, mund og næse når du har rørt ved chilien, selv efter grundig vask kan det svide, så du kan med fordel bruge handsker når du arbejder med chili.
Den stærkeste smag sider i kernerne, og disse kan fjernes inden brug.
Det Indiske køkken består af mange små retter, så derfor skal du beregne 3-4 gange denne mængde hvis retten skal stå alene.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 14229 gange, og udskrevet 150 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider